• Başka Üniversiteden yaz okulunda ders almak isteyen öğrenciler için hazırlanan duyuru ve eki ( Kurum dışı Yaz okulu başvuru dilekçesi )

ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ’NDE YAZ OKULUNDA AÇILMAYAN DERSLERİ BAŞKA ÜNİVERSİTELERDEN ALMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Üniversitemizde açılmayan derslerle ilgili Yaz Okulunda başka Üniversiteden ders almayı düşünen öğrencilerimiz aşağıdaki prosedürü yerine getirmeleri gerekmektedir.

1. Alacak oldukları dersin içerikleri ve AKTS’ lerinin yazılı olduğu belgeyi danışman hocası veya dersin öğretim elemanından yaz okulunda bu dersi alması uygundur onayını almaları gerekmektedir.

2. Ekte bulunan dilekçeyi doldurup imzalı halde Fakülte Yönetim Kurulu Kararı onayı almak adına Fakülte Sekreterliğine onaylı içerikle birlikte elden teslim etmeleri gerekmektedir.

3. Sadece dilekçeleri onaylanan öğrenciler başka Üniversiteden ders alabileceklerdir. Fakülteden onay almayan öğrenciler başka Üniversiteden ders alsa bile aldığı dersler kabul edilmeyecektir.

4. Son başvuru tarihi 17.07.2020 olmakla birlikte, dilekçelerin de bu tarihe kadar teslim edilmesi gerekmektedir.

Güncel kurumdısı_yaz_okulu_basvuru_formu.docx  (Form Güncellenmiştir 13.07.2020)

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!