YAZ STAJI DUYURU REVİZE

2019-2020 akademik yılı Bahar döneminde Covid 19 salgını sebebiyle 3. ve 4. sınıfta yaz stajı yapacak öğrencilerimiz için stajların çevrimiçi yapılması yönünde karar alınmıştır.Bu kapsamda;

Stajlar Bölüm Staj Koordinatörleri tarafından verilecek konularda proje veya ödev dökümanı hazırlanması şeklinde uygulanacağı gibi staj yapılacak olan kurumun online yaptırması halinde aşağıdaki prosedüre göre işlem yapan öğrencilerimize uygunluk verilecektir.

1.Yaz stajını her hangi bir kurumda online yapmak üzere anlaşan ve kurum tarafından aşağıda bulunan formu onaylatan öğrencilerimizin evrakı Fakülte Sekreterliğine teslim etmeleri, (mail yoluyla)

2.Öğrencilerimiz yapacakları bu stajın kendi sorumlulukların da olacağına dair ekte bulunan dilekçeyi imzalayıp Fakülte sekreterliğine iletmeleri (mail yoluyla) halinde öğrencinin sigorta işlemi Üniversitemiz tarafından karşılanacaktır.

nuray.kok@uskudar.edu.tr

lokman.celik@uskudar.edu.tr

ONLİNE STAJ DİLEKÇESİ.DOC

ONLİNE STAJ FİRMA ONAY FORMU.DOC

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!