Aday Üsküdar | Üniversitemizle ilgili tüm merak ettiklerin için uskudar.edu.tr/aday

• MÜHENDİSLİK ve DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ (ÇAP-YANDAL Son başvuru tarihleri, Ders kayıtları ve Muafiyet işlemleri hakkında hatırlatmadır.)

Sevgili öğrencilerimiz;

1. Bahar yarıyılı akademik takvimi ve web sayfalarımızdaki duyuruların takibine özen göstermeniz sizin çok yararınızadır. Bu nedenle duyuru sayfamızı sık sık ziyaret ediniz.

2. ÇAP-YANDAL başvuru tarihleri 30 Ocak - 06 Şubat 2020’dir.

3. Muafiyet, intibak işlemleri tarihleri 28 Ocak - 23 Şubat 2020’dir.

4. Ders muafiyeti için önce Dekanlıktan aldığınız dilekçeyi doldurarak sonra da 29 Ocak - 23 Şubat 2020 tarihleri arasında Dekanlığa başvurunuzu teslim ederek yapabilirsiniz.

5. Bahar yarıyılı tüm ders seçimlerinin Danışman hocanızın onayı ile yapılmış olması gerektiğini özellikle hatırlatırız.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!