Aday Üsküdar | Üniversitemizle ilgili tüm merak ettiklerin için uskudar.edu.tr/aday

2019-2020 ÇAP-YANDAL SONUÇLARI

  • Anasayfa
  • 2019-2020 ÇAP-YANDAL SONUÇLARI

FAKÜLTEMİZ ÇAP VE YANDAL BAŞVURUSU KABUL EDİLEN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!

Başvurusu kabul edilen öğrencilerimizin yapmaları gereken işlemler aşağıda belirtilmiştir.

ÇAP ve Yan Dal programındaki mevcut derslerden muafiyet talebinde bulunmaları ve bunun için Dekanlık Fakülte asistanından Muafiyet formu alarak doldurmaları gerekmektedir,

Formları eksiksiz ve özellikle formun üstüne çap ya da yan dal öğrencisi olduklarını belirterek Asistana (transcript ve ders içeriklerini ekleyerek) teslim etmeleri gerekmektedir.

07-13 Ekim 2019 Ekim tarihleri arasında öğrenci işleri birimine uğrayarak Ders kayıt formu alacak ve formu doldurduktan sonra ilgili ÇAP veya Yan Dal Danışmanlarına onaylatıp öğrenci işleri birimine teslim edeceklerdir.

Ders kayıt işlemleri biten öğrencilerimiz sonrasında kendi ana dallarında görmüş oldukları ve tekrar almak istemedikleri Muaf olunan dersleri transkriptlerinden takip edebilirler.

Muafiyet sonuçları belli olana kadar öğrencilerimiz mevcut derslerine devam edecekler, sonuçlanınca derslere girmelerine gerek kalmayacaktır.

NOT: Birden fazla bölümden kabul alan öğrencilerimiz seçtiği bölüm harici diğer bölümlerden feragat etmek için en geç 2 Ekim Çarşamba mesai bitimine kadar Fakülteye dilekçe vermeleri gerekmektedir. 

2019.2020 ÇAPYANDAL SONUÇLARI.xlsx

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!