TEK DERS SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE !

• TEK DERS SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE !

Mezuniyet koşullarını sağladığı halde tek bir başarısız dersi kalan öğrencilere "Üsküdar Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği"nin 32/1 maddesine göre tek ders sınavı yapılacaktır. Öğrenciler tek ders sınavı ile ilgili dilekçelerini ve transkriptlerini de ekleyerek danışman onayını aldıktan sonra en son 2 EKİM 2019 tarihine kadar Fakülte Sekreterliğine teslim etmeleri gerekmektedir.

Sınav 3 EKİM 2019 Perşembe günü Saat 15:00’de 330 numaralı derslikte yapılacaktır.

"Tek Ders Sınavı: Mezun olabilmek için başarısız tek bir dersi kalan öğrenciye ilgili birimin yönetim kurulu kararıyla girme hakkı verilen sınavdır. Bu sınavda alınan not ders başarı notu yerine geçer."

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!