• Bitirme tezi alan Endüstri Mühendisliği (İngilizce) Bölümü öğrencilerinin dikkatine! (Güncellendi!!!)

Bitirme tezi alan Endüstri Mühendisliği (İngilizce) Bölümü öğrencilerinin dikkatine,

Tez yazımında ekteki şablon kullanılacak ve bitirme tezleri jüri üyesi sayısınca bastırılıp karton kapaklı olarak teslim edilecektir. Bitirme tezi şablonu kullanımı IE492 gerekliliğidir. Öğrenciler 28.06.2021 tarihinde tez danışmanlarına şu ana kadar yaptıkları çalışmaları bir sunum halinde teslim etmek durumundadırlar, aksi takdirde IE491 gerekliliklerini tamamlamamış ve başarısız olmuş sayılacaklardır.

Graduation Thesis Template Industrial Engineering.docx

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!