• UKRAYNA-RUSYA SAVAŞI NEDENİYLE FAKÜLTEMİZE YATAY GEÇİŞ İLE KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Ukrayna-Rusya Savaşı nedeniyle, Ukrayna’daki yükseköğretim kurumlarından fakültemize yatay geçiş ile kayıt yaptıran T.C. Uyruklu öğrencilerimizin öğrenim görecekleri sınıfın belirlenebilmesi amacıyla, Eğitim ve Yatay Geçiş Komisyonumuz tarafından yapılacak olan “Ölçme ve Değerlendirme Sınavı” tarihleri aşağıda belirtilmiştir.

Dönem II (2.sınıf) sınavından başarısız olan öğrencilerimiz, Dönem I (1.sınıf) Ölçme ve Değerlendirme sınavına katılacaklardır.

Dönem II (2.sınıf) sınavından başarılı olan öğrencilerimiz, Dönem III (3.sınıf); Dönem I (1.sınıf) sınavından başarılı olan öğrencilerimiz Dönem II (2.sınıf)’den başlayacaktır.

Duyurulur.

03 Ağustos 2022 Çarşamba günü Dönem II (2.sınıf)

05 Ağustos 2022 Cuma günü Dönem I (1.sınıf)

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!