Aday Üsküdar | Üniversitemizle ilgili tüm merak ettiklerin için uskudar.edu.tr/aday

Tıp Fakültesi 1. Sınıf Yüz Yüze Ders Katılım Grup Listeleri

• Tıp Fakültesi 1. Sınıf Yüz Yüze Ders Katılım Grup Listeleri

Tıp Fakültesi 1. Sınıf Yüz yüze Ders katılım grup listeleri aşağıdaki gibidir. Listeler 1.Sınıf Koordinatörlüğüne geri dönüş yapılıp yüz yüze ders katılımı seçen öğrenciler üzerinden yapılmıştır. Halk Sağlığına Giriş ve Tıbbi Beceri İlk yardım dersleri için listeler oluşturulmuştur. Tıbbi Beceri ve İlk yardım Uygulama dersi grupları ise yarın bildirilecektir. Haftalık olarak ilan edilen ders programından ayrı olarak tek sefere mahsus 06. Ekim 2020 Salı günü 10:30 da Tıbbi Beceri ve İlk Yardım Dersi yapılacaktır ve derse Tıbbi Beceri ve İlk yardım Yüz Yüze Grupları listesindeki A grubu öğrencileri gelecektir. Diğer öğrenciler ise derse ALMS üzerinden senkron katılabileceklerdir.

Tıbbi Beceri ve İlk yardım Yüz Yüze Grupları.xlsx

Halk Sağlığı Yüz yüze Grupları.xlsx

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!