Aday Üsküdar | Üniversitemizle ilgili tüm merak ettiklerin için uskudar.edu.tr/aday

Klinik Mühendislikte Süreç Eğitimi

• Klinik Mühendislikte Süreç Eğitimi

Biyomedikal Cihaz Teknikerleri Derneği Üsküdar Üniversitesi’nde Klinik Mühendislikte Süreç Eğitimi gerçekleştirdi.

Üsküdar Üniversitesi Biyomedikal Cihaz Teknolojisi Program Başkanı Öğr. Gör. Eyser Kılıç Boz’un açılış konuşması yaptığı etkinlikte NP İstanbul Beyin Hastanesi Biyomedikal Mühendisi Ahmet Alkaya da Biyomedikal Teknikerleri Derneği’nin (BİYOTED) kuruluşu, amaçları ve faaliyetleri hakkında bilgi vererek RFID (otomatik tanıma ve veri toplama) sistemlerini anlattı.

Üsküdar Üniversitesi Biyomedikal Cihaz Teknolojisi programı öğrencilerine yönelik düzenlenen eğitimde Koç Üniversitesi Hastanesi Biyomedikal Sorumlusu Emrah Laçin, Liv Hospital Biyomedikal Sorumlusu Cesur Özçelik ve Türkiye Hastanesi Biyomedikal Sorumlusu Halil İbrahim Karatürk bilgi ve deneyimlerini öğrencilerle paylaştı.

Tıbbi Cihaz ve Ekipmanların satın alma süreçleri, envanter takibi, periyodik bakımları, periyodik kalibrasyonları, arıza tespit ve onarım faaliyetleri ve AR-GE konularını kapsayan eğitimi alan katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!