MUAFİYET TALEPLERİ

Yüksekokulumuz 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Döneminde Yüksekokulumuza ÖSYM sınavı neticesinde kayıt yaptıran ve daha önce başka bir Yükseköğretim Kurumunda okuyup başarılı olduklarını dilekçelerinde belirttikleri derslerden muaf olmak isteyen öğrenciler için muafiyet talep tarihleri görüşüldü. Görüşmeler sonucunda; “Üsküdar Üniversitesi Ön lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği” nin 25. maddesine istinaden, öğrencilerin dilekçeleri ve eklerinde sundukları belgeleri 26 Şubat-3 Mart 2024 tarihleri arasında hazırlayarak elden Yüksekokul Müdürlüğüne müracaat yapmalarının uygunluğuna durumun web sayfasından da duyurulmasına oy birliği ile karar verildi.

• TRANSKRİPT
  • ONAYLANMIŞ (MÜHÜRLÜ, KAŞELİ VE ISLAK İMZALI) DERS İÇERİĞİ
  • MUAFİYET TALEP DİLEKÇESİ

ÜÜ.FR.024 DERS MUAFİYET DİLEKÇESİ REV.3 2.doc

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!