Tek Ders Sınavı Hakkında

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Yönetim Kurulu 27.01.2017 tarihinde Üsküdar Üniversitesi Çarşı Yerleşkesi R-13 numaralı toplantı odasında saat 14:00 ‘da Müdür V. Prof. Dr. Şefik DURSUN başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları almıştır.

KARAR 6.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2016-2017 eğitim öğretim güz yarıyılında, tek ders sınavlarına girmeye hak kazanan öğrencilerin başvurularının 03.02.2017 Cuma günü mesai saati bitimine kadar alınmasına ve tek ders sınavlarının 10.02.2017 Cuma saat 10.00’da Üsküdar Üniversitesi Çarşı Yerleşkesi Emir Nebi 1 Konferans Salonunda yapılması uygun görüldü, kararın web sayfalarından duyurulmasına ve listenin Öğrenci İşleri Direktörlüğü’ne bildirilmesine oy birliği ile karar verildi.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!