Aday Üsküdar | Üniversitemizle ilgili tüm merak ettiklerin için uskudar.edu.tr/aday

YAZ DÖNEMİ TEK DERS SINAVI

Yüksekokulumuzun 2021-2022 Eğitim Öğretim Yaz Dönemi için Üsküdar Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği Madde 32. – (1) “Mezun olabilmek için tek dersi kalan öğrenciler, dersin devam koşulu sağlanmış ve yarıyıl içi çalışmaları yapılmış olmak kaydıyla ilgili birimin yönetim kurulu kararı ile bütünleme sınavlarının bitimini izleyen on beş gün içinde açılacak tek ders sınavına girebilir. Tek ders sınavında başarılı olamayan öğrenci dersi yeniden almak ve tüm gereklerini yerine getirmek zorundadır.”a istinaden Tek Ders Sınav tarihinin planlanması görüşüldü.

Görüşmeler sonunda; Mezun olabilmek için tek dersi kalan öğrencilerin başvuru dilekçelerinin 26 Eylül 2022-28 Eylül 2022 tarihleri arasında , tek ders sınavlarının 05 Ekim 2022 Çarşamba günü saat 16:00’da Üsküdar Üniversitesi Çarşı Yerleşkesi Emir Nebi I Salonunda yüz yüze yapılmasına ve gereği için Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’na bildirilmesine oy birliği ile karar verildi.

*Yaz Dönemi Tek Ders Sınavı dilekçelerine dönüş yapılmayacaktır. Bilgi için ilgili dersin hocası ile irtibata geçilmesi gerekmektedir.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!