Aday Üsküdar | Üniversitemizle ilgili tüm merak ettiklerin için uskudar.edu.tr/aday

Mazeret Sınavı

Ara Sınavlarına (Vize) mazeretleri sebebi ile katılamayan öğrencilerin Üsküdar Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği Madde 33– (2) “Ara sınava mazereti nedeniyle giremeyen öğrenci, mazeretini belirten belgeyi ara sınavların bittiği günü takip eden üç iş günü içinde ilgili dekanlığa/müdürlüğe dilekçe ekinde verir” ile aynı madde bend (3) “İlgili yönetim kurulu, süresi içinde mazeretini bildiren öğrencilerden, mazeretini haklı ve geçerli gördüklerine ilgili ders için mazeret sınav hakkı verebilir” e istinaden, 16-20 Mayıs 2022 tarihleri arasında başvuruda bulunmalarına, 24-25 Mayıs 2022 tarihlerinde Mazeret Sınavı yapılmasının uygunluğuna , kararın Yüksekokulumuz web sayfasından öğrencilere duyurulmasına ve durumun gereği için Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’na bildirilmesine oy birliği ile karar verildi.

  • - 20 Mayıs 2022 Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar aşağıdaki dilekçeyi (rapor,belge ile birlikte) mail yoluyla ( makbule.dede@uskudar.edu.tr ) adresine iletmeleri gerekmektedir.
  • - Ara Sınav mazeretleri 24-25 Mayıs 2022 tarihleri arasında yapılacaktır.
  • -Mazeret Sınavı dilekçelerine dönüş yapılmayacaktır. Sonuçlar için ilgili dersin hocası ile irtibata geçilmesi gerekmektedir.

mazeret-sinav-dilekcesi için tıklayınız.doc

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!