SHMYO Programlarında Haftalık Yüz Yüze Gelecek Olan Gruplar

• SHMYO Programlarında Haftalık Yüz Yüze Gelecek Olan Gruplar

“Sevgili Öğrencilerimiz,

07 Mart 2022 Pazartesi günü başlayacak 2021-2022 Akademik Yılı Bahar Döneminde;

1.SHMYO Programlarında müfredatın %40’ı çevrimiçi (online), %60’ı fi-jital olarak gerçekleştirilecektir.

2. Ders programlarında da belirtildiği üzere bazı dersler tamamen çevrimiçi (online), bazı dersler ise sınıf ortamında canlı yayın eşliğinde karma (hibrit) olarak yüz yüze ve çevrimiçi şekilde verilecektir. Buna göre programların ders programlarında belirtilen gün ve saatlerde ki yüz yüze derslerine gelecek olan grupların haftalık planlamaları aşağıdaki excelde yer almaktadır.

3. Programlarda yer alan laboratuvar uygulamaları içeren dersler için ilgili program başkanları ve dersin hocaları STIX üzerinden detaylı ders işleyiş planlamalarını paylaşacaktır.”

2021-2022 Bahar Dönemi SHMYO Programlarında Haftalık Yüz Yüze Gelecek Olan Gruplar.._.xlsx

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!