• COVID-19 Pandemisi nedeniyle test sonucu pozitif çıkan öğrencilerimizin dikkatine

06.01.2022 tarih, 2022/01 sayılı Senato Kararı uyarınca;

“2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Döneminde yapılacak olan final ve bütünleme sınavlarına COVID-19 pandemisi nedeniyle test sonuçları pozitif olduğundan dolayı katılamayacak öğrencilerin, bu mazeretlerini ilgili Dekanlık/Müdürlüğe beyan etmek ve belgelemek koşuluyla söz konusu sınavların yüz yüze telafisinin yapılabilmesi hususunda Fakülte/Enstitü/SHMYO’nun ilgili kurullarının yetkilendirilmesine oy birliğiyle karar verilmiştir.”

Yukarıdaki karara istinaden;

Final ve Bütünleme sınavlarına COVID-19 Pandemisi nedeniyle test sonuçları pozitif olduğundan dolayı katılamayacak öğrencilerin, ekte yer alan dilekçe örneğini eksiksiz doldurup ve COVID-19 pozitif belgesini de ekleyerek makbule.dede@uskudar.edu.tr adresine iletmeleri gerekmektedir. Bu süreç içerisinde ilgili dersin hocasına da bilgi verilmelidir.

Telafi sınavına girmeyi talep eden öğrencilerin maillere dönüş olamayacağından sonuçları ilgili dersin hocasından öğrenilmesi gerekmektedir.

dilekçe örneği..doc

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!