• SHMYO Programlarında Haftalık Yüz Yüze Gelecek Olan Gruplar - GÜNCELLEME 13.10.2021

“Sevgili Öğrencilerimiz,

18 Ekim 2021 Pazartesi günü başlayacak 2021-2022 Akademik Yılı Güz Döneminde;

1.SHMYO Programlarında müfredatın %40’ı çevrimiçi (online), %60’ı fi-jital olarak gerçekleştirilecek, ara sınavlar ile final sınavlarının tamamı yüz yüze yapılacaktır.

2. Ders programlarında da belirtildiği üzere bazı dersler tamamen online (çevrimiçi), bazı dersler ise sınıf ortamında canlı yayın eşliğinde karma (hibrit) olarak yüz yüze ve online (çevrimiçi) şekilde verilecektir. Buna göre programların ders programlarında belirtilen gün ve saatlerde ki yüz yüze derslerine gelecek olan grupların haftalık planlamaları aşağıdaki excelde yer almaktadır.”

2021-2022-SHMYO-Programlarında Haftalık Yüz Yüze Gelecek Olan Gruplar 13.10.2021.xlsx

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!