Aday Üsküdar | Üniversitemizle ilgili tüm merak ettiklerin için uskudar.edu.tr/aday

2020-2021 Eğitim Öğretim Yaz Dönemi Tek Ders Sınavı

  • Anasayfa
  • 2020-2021 Eğitim Öğretim Yaz Dönemi Tek Ders Sınavı

Yüksekokulumuzun 2020-2021 Eğitim Öğretim Yaz Dönemi için Üsküdar Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği Madde 32. – (1) “Mezun olabilmek için tek dersi kalan öğrenciler, dersin devam koşulu sağlanmış ve yarıyıl içi çalışmaları yapılmış olmak kaydıyla ilgili birimin yönetim kurulu kararı ile bütünleme sınavlarının bitimini izleyen on beş gün içinde açılacak tek ders sınavına girebilir. Tek ders sınavında başarılı olamayan öğrenci dersi yeniden almak ve tüm gereklerini yerine getirmek zorundadır.”a istinaden Tek Ders Sınav tarihinin planlanması görüşüldü.

Görüşmeler sonunda; Mezun olabilmek için tek dersi kalan öğrencilerin başvuru dilekçelerinin 16 Eylül 2021-21 Eylül 2021 tarihleri arasında elektronik posta veya dilekçe yoluyla alınmasına ve tek ders sınavlarının 28 Eylül 2021 Salı günü Koronavirüs (COVİD-19) Salgını nedeniyle online yapılmasının uygunluğuna oy birliği ile karar verildi.

 

Tek ders sınav dilekçesi aşağıda yer almaktadır. Tek ders sınav dilekçesi makbule.dede@uskudar.edu.tr elektronik posta adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Tek ders sınav dilekçelerine dönüş yapılmayacaktır. Sonuçlar için ilgili dersin hocası ile irtibata geçilmesi rica olunur.

tekders dilekce-ornegi.doc

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!