Aday Üsküdar | Üniversitemizle ilgili tüm merak ettiklerin için uskudar.edu.tr/aday

2020-2021 BAHAR DÖNEMİ ÇAP BAŞVURUSU SONUÇLARI

  • Anasayfa
  • 2020-2021 BAHAR DÖNEMİ ÇAP BAŞVURUSU SONUÇLARI

Çap Başvurusu kabul edilen öğrencilerin “Çap Kayıt Onayı” için 26.02.2021 tarihine kadar Çarşı Öğrenci İşleri Direktörlüğü’ne gelerek ekte yer alan formu ve ÖSYM Puan Kartlarını teslim etmeleri gerekmektedir. Gelemeyecek öğrencilerin ekte yer alan dilekçeyi doldurup ÖSYM Puan Kartları ile birlikte dogucan.ozdemir@uskudar.edu.tr adresine mail atmaları gerekmektedir.

GANO'su 3.75 ve üzeri olan öğrencilerin ÇAP yapabilecekleri program dışındaki başvuruları senato tarafından bireysel olarak değerlendirilecektir. Başvuru sonucu Üniversitemiz Senatosuna sunulacak olan öğrencilerimizin 26.02.2021 tarihine kadar Çarşı Öğrenci İşleri Direktörlüğü’ne gelerek ekte yer alan formu ve ÖSYM Puan Kartlarını teslim etmeleri gerekmektedir. Gelemeyecek öğrencilerin ekte yer alan dilekçeyi doldurup ÖSYM Puan Kartları ile birlikte dogucan.ozdemir@uskudar.edu.tr adresine mail atmaları gerekmektedir.

Asil listede yer alan öğrenciler arasında 26.02.2021 tarihine kadar kayıt yapmayan öğrenci olması durumunda 02.03.2021 tarihinden itibaren yedek listeden öğrenciler, kayıt için davet edilecektir.

Bir programda asil bir başka programda yedek listede yer alan öğrenciler 01.03.2021 tarihine kadar kayıt hakkına sahiptir. 02.03.2021 tarihine kadar yedek listede oldukları programdan sıra gelmemesi durumunda asil olarak yerleşmiş oldukları programa kayıt haklarını kaybetmeyeceklerdir.

Kayıt olan öğrencilerin anadal programında başarıyla tamamlamış oldukları derslerden ÇAP programı müfredatındaki ortak derslere ait muafiyet işlemleri ÇAP danışman hocaları kontrolünde otomatik yapılacaktır.

Aşağıdaki linkten ÇAP başvuru sonucunuzu TC kimlik numaranız ile sorgulama yapabilirsiniz:

http://app.uskudar.edu.tr/form/ogrenci/cap_sonuc

Not: (2) Anadal programında “Üsküdar Üniversitesi Burs Yönergesinde belirtilen burs veya indirimlerden yararlanan öğrenciler, ÇAP yaptıkları programda da bu haklarından yararlanırlar. Anadal programından mezun olan ancak çift anadal programını bitiremeyen öğrencinin bursluluk süresi, Burs Yönergesi’nde anadal için belirtilen azami süre bir (1) yıl kadar uzatılabilir.

ÇAP onay dilekçesi.pdf

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!