TEK DERS SINAVI

Yüksekokulumuz 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı öğrencilerinin Tek Ders Sınav tarihleri görüşüldü. Görüşmeler sonucunda; “Üsküdar Üniversitesi Ön lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği” nin 32. maddesine istinaden Yüksekokulumuzdan mezun olabilmek için tek dersi kalan öğrencilerin Tek Ders Sınav başvuru dilekçelerinin 16-17-18 Şubat 2021 tarihleri arasında alınmasına, Tek ders sınavının 24 Şubat 2021 Çarşamba günü Koronavirüs (COVİD-19) Salgını nedeniyle LMS Programı üzerinden online olarak yapılmasına oybirliği ile karar verildi.

Tek ders sınav dilekçesi aşağıda yer almaktadır. Tek ders sınav dilekçesi makbule.dede@uskudar.edu.tr elektronik posta adresine gönderilmesi gerekmektedir.

dilekçe örneği.doc

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!