Tek Ders Sınavı

KARAR 4. Yüksekokulumuzun 2019-2020 Eğitim Öğretim Yaz Dönemi için “Üsküdar Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği” nin 32. maddesine istinaden Tek Ders Sınav tarihinin planlanması görüşüldü.

Görüşmeler sonunda; tek ders sınavlarına girmeye hak kazanan öğrencilerin başvuru dilekçelerinin 07-08-09 Eylül 2020 tarihleri arasında elektronik posta yoluyla alınmasına ve tek ders sınavlarının 15 Eylül 2020 Salı günü Koronavirüs (COVİD-19) Salgını nedeniyle online yapılmasının uygunluğuna oy birliği ile karar verildi.

Tek ders sınav dilekçesi  aşağıda yer almaktadır. Tek ders sınav dilekçesi  makbule.dede@uskudar.edu.tr   elektronik posta adresine gönderilmesi gerekmektedir.

dilekçe örneği.doc

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!