Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Misyon ve Vizyon

Misyonumuz

Ulusal ve uluslararası mesleki ölçütlere uygun olarak hazırlanmış eğitim programları aracılığıyla, bilimsel, teknolojik, çağdaş değerler doğrultusunda; üstün bilgi ve beceri ile donatılmış, takım çalışmasına ve paylaşım kültürüne yatkın, halk sağlığına ve sorumluluklarına duyarlı Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Meslek Elemanlarının yetişmesini sağlamaktır.

Vizyonumuz

Kaliteli eğitim öğretim etkinlikleri ile değişen bilimsel ve sosyal koşullara kolayca uyum sağlayabilen, çağdaş, mesleki eğitimin gerektirdiği bilgi, beceri ve teknolojik gelişmelerde yüksek standartlara sahip, ulusal ve uluslararası platformlarda aranılır nitelikte mezunlar yetiştiren öncü bir eğitim kurumu olmaktır.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!