Duyurular

TÜBİTAK-ARDEB Tarafından Yürütülen 1001 Programının Proje Destek Üst Limiti Artırıldı!

TÜBİTAK-ARDEB 1001 Programının Proje Destek Üst Limiti Artırıldı!

TÜBİTAK-Moldova NARD İkili İşbirliği Programı 2022 Yılı Ortak Proje Çağrısı

TÜBİTAK-Moldova NARD ikili işbirliği programı 2022 yılı ortak proje çağrısı açılmıştır.

Üsküdar Wake Up Programı Kazananları Belli Oldu !

Yaratıcı iş fikrini start-up’a dönüştürmek isteyen öğrencilerin başvurduğu, Üsküdar Wake Up Programı kazananları açıklandı.

Üsküdar Wake Up Programı Başvuruları Başladı!

Yaratıcı iş fikrini start-up’a dönüştürmek isteyen öğrenciler, bu program sizin için!

Kadın Girişimciler Global Pazara Açılmak

Tedarik zincirinde kadın girişimciyseniz, işinizi büyütmek ve global pazarlara ulaştırmak istiyorsanız sizleri bu etkinliğe bekliyoruz.

Nadir Hastalıklarda Avrupa Ortak Programı Uluslararası Ağ Oluşturma Desteği Çağrısı 3. Dönem Başvuruları İçin Son Tarih 1 Aralık 2020!

TÜBİTAK’ın ortakları arasında yer aldığı Nadir Hastalıklarda Avrupa Ortak Programı (EJP RD) tarafından, Türkiye ve Avrupa’da...