Hakkımızda

BrainPark Teknoloji Transfer Ofisi ve BrainPark Kuluçka Merkezi, Üsküdar Üniversitesi AR-GE ve Yenilik Politikaları (ARGEYEP) Direktörlüğü çatısı altında hizmet vermektedir. Altunizade'de, Üsküdar Üniversitesi Merkez Yerleşkededir. ARGEYEP Direktörlüğü Üsküdar Üniversitesi'nin AR-GE, Yenilik ve Girişimcilik Ekosistemini büyütmek; Üniversitenin AR-GE çıktılarını artırmak ve üretilen bilgi ve teknolojinin transferini sağlamak amacıyla faaliyetlerini sürdürmektedir.

BrainPark Kuluçka Merkezi Üsküdar Üniversitesi'nin ana AR-GE odakları Davranış Bilimleri ve Sağlık olmak üzere; Sinir Bilim, Dijital Sağlık, Yapay Zeka, Giyilebilir Teknolojiler, Siber Güvenlik, Adli Bilimler ve Kişiselleştirilmiş Tıp dikey alanlarında teknoloji tabanlı girişimlere odaklanmaktadır.