Çizgi Film ve Animasyon Misyon ve Vizyon

Çizgi Film ve Animasyon Bölümü Vizyonu ve Misyonu

Misyon: Bölümün temel misyonu çizgi film ve animasyon alanında sağlam entelektüel temele sahip uygulamacılar yetiştirmektir. Bölümün müfredat yapısı da bu misyon doğrultusunda oluşturulmuştur. Bölümde verilen eğitim öğretim programı kuramsal ve uygulamalı bilginin sentezlenmesi esasına dayanmaktadır. Bölümde mezun olan öğrenciler ilgili sektörel alanların ihtiyaç duyduğu bilgi birikimi ve beceriye sahip kılınmaktadırlar.

Vizyon: Gelişmiş dijital teknolojik olanakların en üst düzeyde kullanıldığı bölümde öğrencilerin, yalnızca bugünün değil, geleceğin de mesleği olan animasyon uygulamalarında yüksek bilgi birikimi ve beceriyle yetişmeleri sağlanmaktadır. Donanımlı akadamik kadrosuyla Çizgi Film ve Animasyon Bölümü yakın bir gelecekte uluslararası düzeyde marka değeri oluşturacak profesyoneller yetiştirmeyi hedeflemektedir.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!