DUYURU**ÖNEMLİ

Sevgili Öğrenciler,

11 Ekim 2021 Pazartesi günü eğitime başlıyoruz.

Fakültenin ilk günü olması nedeniyle bazı açıklamalar yapmak istiyoruz;

9.40-11.30 saatleri arasındaki DHF 113 Koruyucu Diş Hekimliği ve Epidemiyoloji dersi online yapılacağı için bu dersi aşağıdaki linkte anlatıldığı şekilde izleyebilirsiniz. . Derslere devam zorunluluğu bulunduğundan tüm öğrencilerin hazır bulunması gerekmektedir.

12.30-14.30 saatleri arasında Diş Hekimliği Fakültesinin aşağıda belirtilen adresinde tüm öğrencilerin yüz yüze eğitim için bulunması gerekiyor.

İlk ders 4. Katta 401 nolu derslikte yapılacaktır. Derslere devam zorunluluğu bulunduğundan tüm öğrencilerin hazır bulunması gerekmektedir.

Saray, Ahmet Tevfik İleri Cd No:113 34768 Ümraniye/İstanbul

Ayrıca 13 Ekim 2021 tarihinde 16.00-17.00 saatleri arasında Üsküdar Merkez Rektörlük Binasında bir oryantasyon programı sunumu yapılacak bu konu ile ilgili de sizlere SMS gönderilecektir.

Saat 15.00 Fakülte önünden servis kalkacaktır.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!