Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Akademik Etkinlikler

24 NİS 2024

Beyaz Önlük Giyme Töreni

Üsküdar Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümü 24 Nisan 2024 tarihinde öğrenciler ve ailelerinin de katılımı ile "Beyaz Önlük Giyme Töreni'ni" gerçekleştirmiştir.

08 MAR 2024

Kadın Sağlığında Fizyoterapinin Rolü

8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Uzm. Fzt. Aygül Köseoğlu Kurt, Üsküdar Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Öğrencileri ile Kadın Sağlığında Fizyoterapinin Rolü başlıklı seminerde buluştu.

19 ARA 2023

Almanya'da Fizyoterapist Olmak

Dr.Öğr. Üyesi Osman ÇOBAN'ın anlatımı ile "Almanya'da Fizyoterapist Olmak" 19.12.2023 tarihinde 20:00'da Online olarak lisans ve yüksek lisans öğrencilerinin yüksek katılımı ile gerçekleşti. Etkinlikte; Almanya'da denklik, çalışma şartları, kariyer olanakları gibi bir çok konuya değinildi.

06 ARA 2023

Özel Gereksinimli Çocuklarda Oral Motor Egzersizler Semineri

Uzman Fizyoterapist Melek Vatanseverin anlatımı ile "Özel Gereksinimli Çocuklarda Oral Motor Egzersizler"  konulu seminer Üsküdar Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirilmiştir.

23 EYL 2023

4. International SCOSYM Sempozyumu-Öğrenci Başarısı

Danışmalığını Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Deniz DEMİRCİ'nin yürüttüğü Fizyoterapi ve Rehabilitasyon programı yüksek lisans öğrencisi İpek Yurttaş 23-24 Eylül 2023 tarihinde gerçekleşen 4. International SCOSYM sempozyumunda “Comparison of the Effectiveness of Clinical and Home-Based Schroth Exercises on Adolescent Idiopathic Scoliosis Individuals“  başlıklı sözel bildirisi en iyi ikinci sözel sunum olarak seçilmiştir.Öğrencimizi tebrik eder, akademik hayatta başarılarının devamını dileriz.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!