2022-2023 AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ ARA SINAV TARİHLERİ

• 2022-2023 AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ ARA SINAV TARİHLERİ

Sevgili Öğrenciler

31 Mart 2023 tarihli Üniversitemiz Senato kararı gereğince,

• 2022-2023 akademik yılı Bahar döneminde dersler Hibrit (yüz yüze ve çevrimiçi) olarak yapılacaktır. Ancak Diş Hekimliğinin eğitim-öğretimi uygulama ağırlıklı bir eğitimdir. Öğrencilerimizin derslere yüz yüze devam etmeleri kesinlikle önerilmektedir. Derslerde devam zorunluluğunun bulunmamasına rağmen önerimizin bu konuyu dikkate alınacağından eminiz.
  • 2022-2023 akademik yılı Bahar dönemi ara sınavlar 24-30 Nisan 2023 tarihleri arasında çevrimiçi/ online olarak yapılacaktır.
  • Ara sınav not ağırlığı %20, final sınavı not ağırlığı ise %80 olarak uygulanacaktır.
  • Ara sınavlar klasik, test, test-klasik vs. olarak yapılacaktır.
  • Final ve bütünleme sınavlarının nasıl uygulanacağı daha sonra Üniversite Senatosu tarafından belirlenecektir.

Sevgiler

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı

ARA SINAVLAR_V2.xlsx

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!