DUYURU**ÖNEMLİ

Sevgili Öğrenciler

2022-2023 akademik yılı bahar dönemi 06 Mart 2023 tarihinde başlayacaktır.

20 Şubat 2023 tarihli Üniversite Senatosu tarafından alınan kararlar aşağıda belirtilmiştir:

• Derslerin çevrimiçi/eş zamanlı (senkron) veya çevrimdışı/eş zamanlı olmayan (asenkron) uzaktan öğretim yöntemleri ile yapılmasına,
  • Yerleşkelerimizde kütüphaneler- e-kütüphaneler ile sosyal alanların tüm öğrencilerimiz için açık tutulmasına ve internet alt yapısından yararlanmalarının sağlanmasına,
  • Üniversitemizdeki bölüm ve programlarda kayıtlı olan ve depremden etkilenenler içinden talep eden öğrencilerin bahar döneminde kayıtlarının dondurulmasına ve bu sürenin programın azami öğrenim süresinden düşülmemesine,
  • Dersler Nisan ayı başına kadar yüz yüze yapılamamasına, Nisan ayında YÖK tarafından konunun değerlendirilip netleştirilmesine karar verilmiştir.
  • Fakültemizde;
  • Uygulamalı dersler Fakülte tarafından hazırlanan içerikler üzerinden öğrencilerin kendi mahallinde yaptırılacaktır.
  • Her dersin dokümanları 03 Mart 2023 tarihine kadar STIX e yüklenecektir.
  • 2022-203 akademik yılı güz dönemi bütünleme sınavları daha önce duyurulduğu şekilde yapılacaktır. Web sayfasında diş hekimliği fakültesi/duyurular dan takip edebilirsiniz.

Dönem içerisinde öğrenciler danışmak istedikleri konularda öğretim üyelerinden destek alabileceklerdir.

Başarılar dilerim.

Prof. Dr. Yumuşhan GÜNAY

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!