2022-2023 GÜZ BÜTÜNLEME SINAV TAKİVİMİ

• 2022-2023 GÜZ BÜTÜNLEME SINAV TAKİVİMİ

Sevgili Öğrenciler

2022-2023 akademik yılı güz dönemi bütünleme sınav takvimi aşağıda sunulmuş olup bundan böyle sınavlarda uyulması gereken kurallar aşağıda belirtilmiştir.

Sınav takvimini web sayfasında duyurular kısmından takip edebilirsiniz.

Sınavlar (ara sınav, final, bütünleme) sırasında öğrencilerin cep telefonlarını ve akıllı saatlerini yanlarında bulundurmaları kesinlikle yasaktır.

• Sınav salonlarında cep telefonları ve akıllı saatler ayrı bir alanda toplanacaktır bu nedenle yanınızda bulundurmamanız veya dolaplarınızda bırakmanız önerilmektedir.

Ayrı bir alanda tutulan telefon ve akıllı saatlerinizi ancak sınav tamamen sona erdikten sonra geri alabilirsiniz. Sınav sona ermeden geri almak mümkün olmayacaktır.

• Optik formlarda GRUPLAR (A veya B) tükenmez kalem ile işaretlenecektir, bu nedenle yanınızda tükenmez kalem bulundurunuz.

Sevgiler

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı

2022-2023_GÜZ_SINAVLAR-.xlsx

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!