Üsküdarlı iletişimciler 30’uncu Genç İletişimciler Yarışmasına damga vurdu!

Aydın Doğan Vakfı ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti işbirliği ile düzenlenen 30’uncu Genç İletişimciler Yarışmasında Üsküdar Üniversitesine ödül yağdı. Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri bir üçüncülük, iki ikincilik ve bir de birincilik ile toplam dört ödül almaya hak kazandı.

Bu sene 30’uncusu düzenlenen Genç İletişimciler Yarışmasına 486 öğrenci 537 projeyle katıldı. Hilton İstanbul Bosphorus'ta gerçekleşen törende Üsküdarlı İletişim Fakültesi öğrencileri keyifli anlar yaşadı.

Güneşe Dokunan Kadınlardan birincilik ödülü!

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri katıldıkları projeler ile ödül almaya hak kazandı. İletişim Fakültesi Reklam Tasarımı ve İletişimi Dr. Öğr. Üyesi Nihal Toros Ntapıapıs’ın danışmanlığını yürüttüğü projede İletişim Fakültesi öğrencilerinden Ece Özipek, Nuriye Serenay Özkan ve Büşra Kaplan “Güneşe Dokunan Kadınlar” internet sitesi projesi ile birincilik ödülü almaya hak kazandı.

Üsküdarlı iletişimcilere iki ikincilik ödülü birden…

İnternet Medya Sitesi dalında danışmanlığını İletişim Fakültesi Yeni Medya ve Gazetecilik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Süleyman İrvan’ın üstlendiği İletişim Fakültesi öğrencilerinden Sema Kahriman, “Veriyle.com” adlı web sitesi ile ikincilik ödülünü kazandı. Prof. Dr. Süleyman İrvan’ın danışmanlığında Blog Yayıncılığı dalında ikincilik ödülünü de Nilay Tuğçe Bostancı kazandı.

Üsküdar’a sosyal sorumluluk dalında üçüncülük ödülü

Sosyal Sorumluluk dalında üçüncülük ödülünü ise İletişim Fakültesi Yeni Medya ve Gazetecilik Dr. Öğr. Üyesi Gül Esra Atalay danışmanlığında İletişim Fakültesi öğrencilerinden Meliha Balaman, Muhammet Şahan Şengül, Elif Sena Demiroğlu, Lütfiye Öztunç kazandı.

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)