
Üsküdar Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Biyomühendislik Bölümü öğrencileri - Beyin Haritalama ve Tedavi Derneği Bilimsel Direktörü ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Babak Kateb ile bir araya geldi.
Biyomühendislik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Tuba Sevimoğlu’nun koordinatörlüğünde gerçekleşen ve Society for Brain Mapping and Therapeutics (SBMT) - Beyin Haritalama ve Tedavi Derneği Bilimsel Direktörü ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Babak Kateb ile bağlantılarla devam eden Nanoneurobioscience dersi kapsamında Biyomühendislik öğrencileri Dr. Kateb ile İstanbul’da buluştu.
Kaliforniya’da gerçekleşecek olan 17th Annual World Brain Mapping Konferansı için poster sunumları hazırlayan öğrencilerle seçtikleri konular ve yaptıkları çalışmalar konusunda görüşen Dr. Kateb öğrencilerden çok memnun olduğunu belirtti.
İçerik
Biyomühendislik öğrencileri Dr. Kateb ile buluştu
Paylaş
Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2025
Oluşturulma Tarihi: 14 Mayıs 2019
Sizi Arayalım
Diğer Haberler
- Bitki biyoteknolojisine yeni araştırma üssü: PlanTech Laboratuvarı açıldı
- Türkiye’nin ilk ve tek Nöropsikofizyoloji laboratuvarı Üsküdar Üniversitesinde açıldı
- 3. Uluslararası Âl-i Beyt Sempozyumu'ndan insanlığa çağrı…
- TANPA Başkanı Prof. Dr. Tarhan’dan ABD Bağımsızlık Günü mesajı: "Bilimsel köprülerimiz güçlenerek devam edecek"
- Aynı mesleğin iki kuşağı mezuniyet sahnesinde buluştu







