Biyomühendislik öğrencileri Dr. Kateb ile buluştu

Üsküdar Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Biyomühendislik Bölümü öğrencileri - Beyin Haritalama ve Tedavi Derneği Bilimsel Direktörü ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Babak Kateb ile bir araya geldi.

Biyomühendislik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Tuba Sevimoğlu’nun koordinatörlüğünde gerçekleşen ve Society for Brain Mapping and Therapeutics (SBMT) - Beyin Haritalama ve Tedavi Derneği Bilimsel Direktörü ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Babak Kateb ile bağlantılarla devam eden Nanoneurobioscience dersi kapsamında Biyomühendislik öğrencileri Dr. Kateb ile İstanbul’da buluştu.

Kaliforniya’da gerçekleşecek olan 17th Annual World Brain Mapping Konferansı için poster sunumları hazırlayan öğrencilerle seçtikleri konular ve yaptıkları çalışmalar konusunda görüşen Dr. Kateb öğrencilerden çok memnun olduğunu belirtti.