Değerli Araştırmacımız,
Türkiye ile Moldova arasında bilim ve teknoloji alanlarında işbirliğinin geliştirilmesini desteklemek amacıyla oluşturulan ve ilk çağrıya çıkılan 2530-TÜBİTAK ve Moldova Araştırma ve Geliştirme Ajansı (NARD) İkili İşbirliği Programı kapsamında iki ülke arasında bilim ve teknoloji alanında sürdürülebilir ortaklıkların kurulması hedeflenmektedir.
Çağrı kapanış tarihi: 15 Mayıs 2020
Çağrı için aşağıdaki tematik işbirliği alanları belirlenmiştir:
1) Mühendislik ve Teknoloji;
2) Tıp ve Sağlık Bilimleri;
3) Tarım;
4) Çevre;
Çağrı detaylarını buradan öğrenebilirsiniz.
Bütçe üst limiti Türkiye’den başvuran araştırmacılar için proje başına Kurum Hissesi ve Proje Teşvik İkramiyesi hariç en fazla 720.000 TL'dir.
Başvuru Sistemi
Türkiye'deki araştırmacıların başvurularını TÜBİTAK'ın elektronik başvuru sistemi olan http://uidb-pbs.tubitak.gov.tr/ adresinden yapacaklardır. Sistemden elde edilecek İngilizce ortak başvuru formunun en fazla 30 sayfa olacak şekilde doldurularak diğer gerekli belgelerle birlikte 15 Mayıs 2020 tarihine kadar sisteme yüklenmesi ve başvurunun tüm yetkili kişiler tarafından 22 Mayıs 2020 tarihine kadar elektronik imza ile imzalatılması gerekmektedir. Başvuru formatının detayları için buraya tıklayınız.
Saygılarımızla
TÜBİTAK - Uluslararası İşbirliği Daire Başkanlığı
- 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri ile 2209-B - Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Desteği
- 2209 PROJELERİ ÇAĞRISI AÇILIYOR !
- Tübitak Japonya İkili İş Birliği Çağrısı
- 2566 – TÜBİTAK – Çin Ulusal Doğal Bilimler Vakfı (NSFC) İkili İş Birliği Programı Deprem Araştırmaları Çağrısı Başvuru Tarihi Uzatıldı
- BİDEB 2211 - Yurt İçi Doktora Burs Programları 2023 Yılı 1. Dönem Başvuru Sonuçları Açıklandı!
- TÜSEB A2-01 Yüksek Lisans Öğrencilerine Yönelik Proje Çağrısı
- TÜSEB A2-01 Yüksek Lisans Öğrencilerine Yönelik Proje Çağrısı
- Ufuk Avrupa projesinde 1. aşama başvurusunu geçerek 2. aşama başvurusu için onay almıştır.
- TÜBİTAK - TEYDEB (1501) projesi kabul almıştır.
- Proje Yazım Süreçlerinde Lucid Uygulamaları Eğitimi