Facebook Pixel Code
Üsküdar ÜniversitesiKapat

Prof. Dr. Sami ZAN Anatomi Diseksiyon Laboratuvarı

Çoğu anatomi eğitmeni kadavra diseksiyonununda edinilen tecrübenin yerini dolduracak hiçbir eğitim-öğretim materyali olmadığında hemfikirdir.

Diseksiyon salonunda öğrenilenler en iyi anatomi dersi veya kitabından öğrenilebileceklerden oldukça farklı ve kıymetlidir. Gerçek kadavra üzerinde diseksiyon yapan bir tıp öğrencisi kitaplar veya atlaslardan gördüğü organlara ve dokulara dokunabilime ve hissedebilme ayrıcalığına sahip olacaktır.

Üsküdar Tıp Fakültemiz sıcak ve sağlıklı bir çalışma ortamında öğrencilerimize gerçek kadavra üzerinde birebir disseksiyon olanağı sunmaktadır. En modern yöntemlerle tahnit edilmiş ve seçilmiş kadavralarımız öğrencilerimizin eğitimi için her yıl yenilenmektedir.

Disseksiyon laboratuarımız sadece anatomi eğitim-öğretimi için değil, klinik bağlantılı anatomik araştırmalar ve klinik eğitim kurslarına uygun olarak yapılandırılmıştır.

Cihaz Cinsi

Adedi

Diseksiyon Doktor Taburesi

Diseksiyon Hoca Masası