Üsküdar, aday buluşmalarını yoğun tempoda sürdürüyor…

Üsküdar Üniversitesi Kurumsal İletişim Daire Başkanlığı, Eğitim Kurumları ve Rehberlik Hizmetleri Birimi tarafından düzenlenen üniversite ve bölüm tercihleri için sürdürülen tanıtımlar 8 farklı okul ile devam etti. Tanıtım faaliyetlerinde adayların merak ettiği sorular cevaplandırıldı.

Yerleşkelerde adaylarla buluşuldu

Üsküdar Üniversitesinin aday öğrencilere yönelik düzenlenen üniversite bölüm ve tercih tanıtım çalışmalar ilgiyle karşılanıyor. Bu kapsamda adaylara Üsküdar Üniversitesinde çalışma alanları ve laboratuvarları tanıtıldı.

Ömerli Tevfik Fikret Ataman Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerine, Eğitim Uzmanı Müge Alyu Yamaner tarafından genel tanıtım sunumu gerçekleştirildi. 

Eğitim Uzmanı Canan Ekmekçioğlu tarafından ise İnci Eğitim Kurumları öğrencilerine genel tanıtım sunumu gerçekleştirildi.

Çarşı Yerleşkesinde gerçekleşen buluşmada Pendik Akademi Okulları öğrencilerine, eğitim uzmanı Emirhan Gök tarafından genel tanıtım sunumu gerçekleştirildi. Tanıtımların sonunda Üsküdar Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunun laboratuvarları ve çalışma alanları ziyaret edildi.

Kurtköy MBA Okulları öğrencilerine, Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümünden Arş. Gör. Ayşegül Yanık tarafından Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü genel tanıtım sunumu gerçekleştirildi.

Altunizade Akademi Okulları öğrencilerine ise eğitim uzmanı Buse Yılmaz tarafından genel tanıtım sunumu gerçekleştirildi.

Tanıtımların sonunda merkez yerleşke bilgisayar laboratuvarları ve çalışma alanları ziyaret edildi.

Beyoğlu Dilnihat Özyeğin Anadolu Lisesi öğrencilerine, eğitim uzmanı Buse Yılmaz tarafından genel tanıtım sunumu gerçekleştirildi.

Tanıtımların sonunda güney yerleşke bilgisayar laboratuvarları ve çalışma alanları ziyaret edildi.

‘Deprem Öncesinde Sırasında Sonrasında Yapılması Gerekenler’ konuşuldu

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Acil Durum ve Afet Yönetimi Öğr. Gör. Ayşe Aydemir tarafından da Özel Sancaktepe Kavram Anadolu Lisesi öğrencilerine ‘Deprem Öncesinde Sırasında Sonrasında Yapılması Gerekenler’ konulu seminer verildi. 

 Sunumdan sonra lise öğrencilerinin soruları yanıtlandı.




 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)