Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan Erasmus Öğrencileriyle Buluştu

Üsküdar Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan fakültedeki Erasmus öğrencileriyle bir araya geldi. Fakülte Erasmus Koordinatörü Doç. Dr. Asil Özdoğru, Uluslararası İlişkiler ve Değişim Programları Ofisi Yöneticisi Selim Övünç Altınkök ve öğrenci temsilcisi Tulin Khulki’nin de yer aldığı toplantıya 3 faklı ülkeden gelen 6 Erasmus öğrencisi katıldı.

Yabancı öğrenciler deneyim ve gözlemlerini paylaştı

2021 Bahar döneminde fakültenin Psikoloji İngilizce ve Sosyoloji Bölümlerine öğrenim hareketliliği için gelen öğrenciler, toplantıda ülkemizdeki eğitim ve yaşamlarıyla ilgili deneyim ve gözlemlerini paylaştı.

Güney Yerleşke bahçesinde düzenlenen toplantıya Hırvatistan’daki University of Zagreb’ten Ante Kulušić, Almanya’daki Leuphana University of Luneburg’tan Luisa-Felicitas Esch, Romanya’daki Universitatea din Piteşti’den Andreea Nicoleta Sandu, Ionut Bogdan Pantilie, Elena Andreea Mihală ve Iuliana Georgiana Ghiță katıldı.

Prof. Dr. Arıboğan: “Açık kapı politikası işliyoruz”

Prof. Dr. Arıboğan, öğrencilere kendilerini Türkiye’de misafir etmekten ve Üsküdar Üniversitesinde bir arada olmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Yaşadıkları sorun ve ilginç olayları toplantıda dile getiren öğrenciler, pandemi döneminde de Erasmus program hareketliliğini sürdüren Üsküdar Üniversitesi’nde ve İstanbul’da bulunmaktan memnun olduklarını belirtti. Arıboğan, açık kapı politikası izlediklerini ve öğrencilerin her zaman kendilerini ziyaret edebileceklerini söyledi.

Toplantı toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)