Tıp ve Diş Hekimliği öğrencilerine birçok bölümde yan dal fırsatı!

Haber ile ilişkili SDG etiketleri

DOI : https://doi.org/10.32739/uha.id.41277

Davranış bilimleri, sağlık, mühendislik ve iletişim alanında özgün eğitim modeliyle küresel düzeyde rekabet edebilecek profesyoneller yetiştiren Üsküdar Üniversitesi, öğrencilerine sunduğu olanaklarla dikkat çekiyor. Öğrenciyi ve gelişimi merkeze alan Üsküdar Üniversitesi geniş çift ana dal ve yan dal olanaklarıyla da sınırları ortadan kaldırıyor. Tıp Fakültesi ve Diş hekimliği fakültesi öğrencileri şimdi İnsan ve Toplum Bilimleri, Mühendislik ve Doğa Bilimleri ile Sağlık Bilimleri Fakültesinin birçok bölümünde yan dal yapabilme fırsatı elde edebiliyor.

Çift anadal ve yandal olanaklarıyla öğrencilerini multisipliner anlayışla yetiştiren Üsküdar Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesi öğrencilerine yeni fırsatlar sunuyor.

Buna göre Tıp ve Diş Fakültesi öğrencileri; İnsan ve Toplum Bilimleri, Mühendislik ve Doğa Bilimleri ile Sağlık Bilimleri Fakültesinin birçok bölümünde yan dal yapabilme fırsatı elde edebilecek.

Buna göre Tıp ve Diş öğrencileri:

İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi

- Psikoloji
- Psikoloji (İngilizce)
- Sosyoloji

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi

- Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce)
- Biyomühendislik (İngilizce)
- Yazılım Mühendisliği (İngilizce)
- Adli Bilimler

- İş Sağlığı ve Güvenliği
- Sağlık Yönetimi
- Sosyal Hizmet

Bölümlerinde yan dal yapabilecek.

Ayrıntı için: