Moleküler Biyoloji ve Genetik (Türkçe) Misyon ve Vizyon

Misyon

Üsküdar Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik lisans programı, en yüksek akademik ve yenilikçi kaliteye sahip dersler sunmayı amaçlamaktadır. Müfredatımız, hem moleküler biyoloji hem de genetiğin yanı sıra temel biyomühendislik tekniklerini de içermektedir. Öğrencileri biyoloji, biyoenformatik, genetik, genomik, popülasyon genetiği, hücre biyolojisi, biyokimya ve kök hücre araştırmaları gibi farklı alanlara yönlendirmeyi amaçlayan çeşitli dersler sunulmaktadır. Yüksek standartlara sahip öğrencilerin yetişmesi için disiplinlerarası yöntemimiz; vücut sağlığı, hastalıklar, tıp bilimleri, genetik, biyokimya, temel bilgi, sosyal ve manevi bilgi ve aile danışmanlığı alanlarında en kaliteli eğitimi geliştirmek ve sağlamak için tasarlanmıştır.

Vizyon

Vizyonumuz, moleküler biyoloji, genetik, biyomühendislik ve bilgisayar mühendisliğinin teorik ve pratik kullanımlarını birleştirmektir. Üsküdar Üniversitesi'nin lisansüstü multidisipliner eğitim sistemi, mezunlarımızın niteliklerini iyileştirmeye yardımcı olacak ve onları akademik pozisyonlara ve diğer kariyer yollarına en uygun aday haline getirecektir. Uluslararası düzeyde kabul görmüş bir kurum olmayı hedefliyoruz

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!