Aday Üsküdar | Üniversitemizle ilgili tüm merak ettiklerin için uskudar.edu.tr/aday

Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İngilizce) Misyon ve Vizyon

MİSYON

Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü, öğrencilerin entelektüel, etik ve teknolojik gelişimlerine en uygun ortamı sunar. Bölüm, mühendislikte başarılı bir kariyer için öğrencilerinde yaşam boyu öğrenme arzusunu ve yeteneğini ortaya çıkarır. Bölüm, yüksek kaliteli eğitim, araştırma ve sunduğu hizmetlerle öğrenci ve öğretim üyelerinin yaratıcı kabiliyetlerini geliştirecek uygun ortamlar oluşturur.

VİZYON

Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünün vizyonu, Elektrik-Elektronik Mühendisliği ile ilgili alanlarda özgün araştırmalar yapmaktır. Özgün araştırma ve yüksek kaliteli eğitim ile mezunlarını bu disiplindeki zorluklarla yüzleşmek üzere alanında seçkin mühendisler olarak hazırlamaktır.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!