Adli Bilimler (Türkçe) Misyon ve Vizyon

Vizyon

Üsküdar Üniversitesi Adli Bilimler Lisans Programı, ülkenin en iyi öğretim, araştırma ve hizmet entegrasyonu olacaktır.

Misyon

Üsküdar Üniversitesi Adli Bilimler Programı’nın amacı; öğrencilerimize yüksek entelektüel başarı ve kişisel gelişim seviyelerine ulaşmalarını sağlayacak adli bilimler eğitimi pratiği ve pratik bir yaklaşımın yanında zengin bir eğitim deneyimi sunmaktır.Adli Bilimler Programı, öğrencileri, çalışanları ve öğretim üyeleri için açık, misafirperver, yaratıcı ve uyarlanabilir öğretim-araştırma ortamları sağlayacaktır. Program çıktıları, adli bilimler ve kolluk kuvvetleri topluluklarında ve bir bütün olarak toplum üzerinde olumlu bir etkiye sahip olacaktır.

Hedefler

Adli Bilimler eğitiminde uluslararası lider olmak

Adli Bilimlerde geleceğin lideri olacak mezunlar vermek

Öğretim, araştırma ve hizmetin üzerinde dengeli durarak akademik üstünlüğü iyileştirmek

Adli Bilim eğitimi aracılığıyla halkın bilim hakkındaki farkındalığını arttırmak

Adli Bilimler Programı Değerleri

Adli Bilimler Lisans programı ve personeli mükemmellik ve bütünlüğe bağlı olmakla birlikte titiz, mücadeleci akademik ortam oluşturacaktır. Ayrıca Adli Bilimler Lisans programı ve personeli; öğrencilere, müşterilere vb. üstün hizmet sunmayı taahhüt eder bununla birlikte birbirlerine ve müşterilerine saygı duyacak ve destekleyecektir. Adli Bilimler Lisans programı ve personeli görevlerini her zaman etik tutumda yerine getirecektir. Adli Bilimler Lisans programı ve personeli öğrencilerine, müşterilerine ve meslektaşlarına ulaşılabilir olacaktır.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!