Hazırlanıyor..
Beslenme ve Diyetetikte Güncel Yaklaşımlar Çalışma Grubu
Araştırma Odağı
Kitapları
Gıda, Beslenme ve Gastronomi Yaklaşımıyla Geleneksel Fermente Gıdalar
Kategori: Uluslararası yayınevi tarafından basılmış kitap bölümü yazarlığı
ISBN: 9786253862541
Tarih: 2025-01-01
Yazarlar:Arş. Gör. Ekin ÇEVİK
- Gıda, Beslenme ve Gastronomi Yaklaşımıyla Geleneksel Fermente Gıdalar, Bölüm adı: Turşu: Beslenme ve Sağlık
Kategori: Uluslararası yayınevi tarafından basılmış kitap bölümü yazarlığı
ISBN: 978-625-386-254-1
Tarih: 2025-01-01
Yazarlar:Arş. Gör. HATİCE ÇOLAK
Dairy Protein and Gut Microbiota
Kategori: Uluslararası yayınevi tarafından basılmış kitap bölümü yazarlığı
ISBN: 9781003597926
Tarih: 2025-01-01
Yazarlar:Öğr. Gör. Kübra ŞAHİN
YayınlarıWOS Kapsamına Giren Yayınların Sayısı: 4Diğer Yayınların Sayısı: 4
- Lavanta ve Acı Biber Yağı Kokularının Çiğneme Sayısı, İştah ve Glisemik Yanıta Etkisi
Yayın Adı: Gümüşhane Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
Tarih: 2025-11-22
- Effects of chronotype on Mediterranean diet adherence and appetite status in young adults
Yayın Adı: Frontiers in Life Sciences and Related Technologies
DOI: https://doi.org/10.51753/flsrt.1623552
Tarih: 2025-09-30
- Effects of Isolated Single Fibers, Fiber Mixtures, and Fiber-Rich Whole Foods on Glucose Homeostasis in individuals with Overweight and Obesity: a systematic review and meta-analysis
Yayın Adı: Clinical Nutrition
DOI: https://doi.org/10.1016/j.clnu.2025.08.003
Tarih: 2025-08-06
Kongre-Konferans Katılımları
Helicobacter Pylori Enfeksiyonu Tedavisinde Astaksantin
Kongre Adı: Ulusal kongre ve sempozyumlarda sözlü veya poster olarak sunulan ve yayımlanan tebliğ
Tarih: 2021-09-02
Katılımcılar:Arş. Gör. Ekin ÇEVİKÖğr. Gör. ESRA TANSU SARIYERArş. Gör. HATİCE ÇOLAK
Akıllı Paketleme Sistemlerinin Sürdürülebilirlik Üzerindeki Rolü
Kongre Adı: Ulusal kongre ve sempozyumlarda sözlü veya poster olarak sunulan ve yayımlanan tebliğ
Tarih: 2021-09-02
Katılımcılar:Arş. Gör. Ekin ÇEVİKÖğr. Gör. ESRA TANSU SARIYERArş. Gör. HATİCE ÇOLAK
Sürdürülebilir Beslenmede Meyve ve Sebzenin Yeri
Kongre Adı: Ulusal kongre ve sempozyumlarda sözlü veya poster olarak sunulan ve yayımlanan tebliğ
Tarih: 2021-09-02
Katılımcılar:Arş. Gör. Ekin ÇEVİKÖğr. Gör. ESRA TANSU SARIYERArş. Gör. HATİCE ÇOLAK
İlgili Fakülte
Üyeler
Dr. Öğr. Üyesi Elif DİNÇERLERSBF / Beslenme ve Diyetetik
Arş.Gör. Ekin ÇEVİKSBF / Beslenme ve Diyetetik
Arş.Gör.Dr. Hatice ÇOLAK ÇETİNKAYASBF / Beslenme ve Diyetetik

