Beslenme ve Diyetetikte Güncel Yaklaşımlar Çalışma Grubu

Araştırma Odağı

Hazırlanıyor..

Kitapları

  • Gıda, Beslenme ve Gastronomi Yaklaşımıyla Geleneksel Fermente Gıdalar

    Kategori: Uluslararası yayınevi tarafından basılmış kitap bölümü yazarlığı

    ISBN: 9786253862541

    Tarih: 2025-01-01

    Yazarlar:Arş. Gör. Ekin ÇEVİK

  • Gıda, Beslenme ve Gastronomi Yaklaşımıyla Geleneksel Fermente Gıdalar, Bölüm adı: Turşu: Beslenme ve Sağlık

    Kategori: Uluslararası yayınevi tarafından basılmış kitap bölümü yazarlığı

    ISBN: 978-625-386-254-1

    Tarih: 2025-01-01

    Yazarlar:Arş. Gör. HATİCE ÇOLAK

  • Dairy Protein and Gut Microbiota

    Kategori: Uluslararası yayınevi tarafından basılmış kitap bölümü yazarlığı

    ISBN: 9781003597926

    Tarih: 2025-01-01

    Yazarlar:Öğr. Gör. Kübra ŞAHİN

Yayınları
WOS Kapsamına Giren Yayınların Sayısı: 4Diğer Yayınların Sayısı: 4

Kongre-Konferans Katılımları

  • Helicobacter Pylori Enfeksiyonu Tedavisinde Astaksantin

    Kongre Adı: Ulusal kongre ve sempozyumlarda sözlü veya poster olarak sunulan ve yayımlanan tebliğ

    Tarih: 2021-09-02

    Katılımcılar:Arş. Gör. Ekin ÇEVİKÖğr. Gör. ESRA TANSU SARIYERArş. Gör. HATİCE ÇOLAK

  • Akıllı Paketleme Sistemlerinin Sürdürülebilirlik Üzerindeki Rolü

    Kongre Adı: Ulusal kongre ve sempozyumlarda sözlü veya poster olarak sunulan ve yayımlanan tebliğ

    Tarih: 2021-09-02

    Katılımcılar:Arş. Gör. Ekin ÇEVİKÖğr. Gör. ESRA TANSU SARIYERArş. Gör. HATİCE ÇOLAK

  • Sürdürülebilir Beslenmede Meyve ve Sebzenin Yeri

    Kongre Adı: Ulusal kongre ve sempozyumlarda sözlü veya poster olarak sunulan ve yayımlanan tebliğ

    Tarih: 2021-09-02

    Katılımcılar:Arş. Gör. Ekin ÇEVİKÖğr. Gör. ESRA TANSU SARIYERArş. Gör. HATİCE ÇOLAK

Üyeler

Sizi Arayalım

Phone

Paylaş

Oluşturulma Tarihi12 Ağustos 2025