Merkez Faaliyetleri

Yayın eklenmedi.
Kitap veya kitap bölümü eklenmedi.
Kongre - konferans katılımı eklenmedi.
Proje eklenmedi.
Diğer Faaliyetler

Kapsam: Sanal Sınıf Raporları ile ilgili ADVANCITY Firması ile görüşme
    Tarih: 12.2023
  • Paydaş Toplantısı

Kapsam: Advancity Firması ile ALMS sisteminin yeni ara yüzü ve sistemsel bazı düzenlemeler konusunda toplantı.
    Tarih: 10.2023
  • Paydaş Toplantısı

Kapsam: Advancity Firması ile ALMS üzerinden ONLINE sınavlar ve Sınav Güvenliği konusunda toplantı.
    Tarih: 05.2023
  • Paydaş Toplantısı

Kapsam: Advancity Firması ile Çevrimiçi Sınavların Günlük ve saatlik yoğunlukları ve sınav haftasında extra Sunucu desteği ve sistemin kararlılığı konusunda toplantı.
    Tarih: 04.2023
  • Paydaş Toplantısı

Kapsam: ALMS üzerinden KVKK kapsamında bilgilendirme metni onaylama ve sisteme giriş yapılma şekli ile ilgili değişiklik istemi. Development süreçleri...
    Tarih: 11.2022
  • Paydaş Toplantısı

Kapsam: ALMS üzerinden KVKK kapsamında bilgilendirme metni onaylama ve sisteme giriş yapılma şekli ile ilgili değişiklik istemi. Metin Örneği ve süreç hakkında görüşme.
    Tarih: 10.2022

Tarih: 10.2022
  • Paydaş Toplantısı

Kapsam: Advancity Firması ile KVKK kapsamında Kameraların açılması için açık rıza onayı ve taahhüt için yazılım geliştirilmesi.
    Tarih: 09.2022
  • Paydaş Toplantısı

Kapsam: 2021-2022 Güz dönemi ALMS üzerinden yapılan ZOOM bulutu üzerindeki derslerin, onedrive bulutuna alınarak, zoom dan silinmesi.
    Tarih: 05.2022
  • Paydaş Toplantısı

Kapsam: Medex Firması ile VR uygulamaları ve uygulama dersleri hk.
    Tarih: 11.2021
  • Kurum dışı eğitim verme

Kapsam: ALMS Akademisyen eğitimi.
    Tarih: 10.2021

Kapsam: Advancity Firması İle Final ve Bütünleme Sınavları Hakkında
    Tarih: 06.2021
  • Paydaş Toplantısı

Kapsam: Advancity Firması ile Vize sınavlarının güvenliği ve dağıtım planı görüşüldü.
    Tarih: 04.2021

Kapsam: LMS-Zoom Entegrasyon Eğitimi
  • Paydaş Toplantısı

Kapsam: Advancity Firması ile LDAP sunucuları ve kimlik doğrulama ile LOG lara ulaşabilmek için geliştirme yapılması

Kapsam: Medex Firması ile Virtual Reality , Uygulama dersleri için çalışmalar

Kapsam: Advancity firması ile ALMS üzerinden ZOOM entegrasyonu toplantısı
  • Paydaş Toplantısı

Kapsam: ZOOM Türkiye Ofisi İle Lisanslama hk. görüşüldü.
  • Paydaş Toplantısı

Kapsam: VRLab academy ile Sanal Gerçeklik uygulamaları ve Uzaktan eğitim görüşüldü. İşbirliği olanakları için fikir alışverişinde bulunuldu.
  • Paydaş Toplantısı

Kapsam: Pearson Türkiye ile çalışma koşulları, Uzaktan eğitim ile ilgili temel dersler ve Teknoloji ile Sağlık ağırlıklı dersleri ve ilgili kütüphaneleri hakkında görüşüldü. Assessment olanakları, öğrenci- hoca interaktivitesi vb.. konular hakkında bilgi alışverişi yapıldı.
  • Paydaş Toplantısı

Kapsam: Advancity Firması ile LMS sistemi, Sınavların Güvenli ve sorunsuz olması, yazılım geliştirmeleri hk. görüşme yapıldı. Saat 10:30 - 12:00
    Tarih: 01.2021
  • Kurum dışı eğitim verme

Kapsam: İş Sağılığı ve Güvenliği Sertifika Programı kapsamında 10 Aralık 2020 tarihine dek toplam 5038 öğrenciye İş Sağlığı ve Güvenliği sertifikası verilmiştir.
    Tarih: 12.2020
  • Paydaş Toplantısı

Kapsam: Advancity Firması ile LMS sistemi ve sorunlar ile ilgili yapılması gerekenler ve updateler görüşüldü.
    Tarih: 12.2020
  • Kurum dışı eğitim verme

Kapsam: Staj yapacak öğrencilerimiz için İş Sağlığı ve Güvenliği Sertifika Programı düzenlenmektedir. 16 saatlik online eğitim sonrası 4032 öğrenci İş Sağlığı ve Güvenliği Sertifikasını almaya hak kazanmıştır.
    Tarih: 07.2020
  • Kurum dışı eğitim verme

Kapsam: Rektörlük Ortak Zorunlu Derslerin Final/Mazeret ve Bütünleme Sınavları Yapıldı.
    Tarih: 07.2020
  • Kurum dışı eğitim verme

Kapsam: NP Covid-19 online personel eğitimi başladı.
  • Kurum dışı eğitim verme

Kapsam: NP Enfeksiyon Kontrol Uygulamaları online personel eğitimi başladı.
  • Kurum dışı eğitim verme

Kapsam: NP Hasta Güvenliği online personel eğitimi başladı.
  • Kurum dışı eğitim verme

Kapsam: NP Hasta ve Yakınlarının Hakları Sorumlulukları online personel eğitimi başladı.
  • Kurum dışı eğitim verme

Kapsam: NP İletişim online personel eğitimi başladı.
  • Kurum dışı eğitim verme

Kapsam: NP İlk Yardım online personel eğitimi başladı.
  • Kurum dışı eğitim verme

Kapsam: NP İş Sağlığı ve Güvenliği online personel eğitimi başladı.