KyrgyzUzbek International University’ li Heyet Üsküdar Üniversitesini ziyaret etti

KyrgyzUzbek International University’ den gelen akademik heyet, iş birliği görüşmeleri kapsamında Üsküdar Üniversitesinde bir takım görüşme ve ziyarette bulundu. KyrgyzUzbek International University’ nin rektörü Prof. Çatkalbay Rayımbaev, Uluslararası İlişkiler, Yatırımlar ve İnovasyon Alanında Rektör Yardımcısı Aida Baltabaeva, Devlet Dili Alanında Rektör Yardımcısı Syrgak Sarykov’un katılım sağladığı görüşme Üsküdar Üniversitesi Rektör Danışmanı Prof. Dr. Mehmet Zelka, Prof. Dr. Sırrı Akbaba ve Prof. Dr. İsmail Barış öncülüğünde gerçekleşti. 

İki üniversite arasındaki dostluğu geliştirmeye yönelik adımlar atıldı

Senato toplantı salonunda gerçekleşen görüşmede KyrgyzUzbek International University ile Üsküdar Üniversitesinin öncülüğünde iki ülke arasındaki dostane ilişkileri geliştirmek için yapılması gerekenler üzerine sohbet edildi.

Ayrıca iki kurum arasında kurulabilecek potansiyel iş birliklerinin değerlendirilmesine karar verildi.

Üsküdar Üniversitesi Rektör Danışmanı Prof. Dr. Mehmet Zelka öncülüğünde gerçekleşen toplantıya Uluslararası İlişkiler Daire Başkanı Peyman Jafari ve Uluslararası Kayıt ve İletişim Yöneticisi Dilbar Alıyeva’ da katılım sağladı.

KyrgyzUzbek International University’ den gelen heyet daha sonra Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ı da makamında ziyaret etti.

Üniversiteyi gezen heyet daha sonra da NPİSTANBUL Hastanesini de ziyaret etti.

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)