EKET Fuarında Üsküdar’a bu yıl da yoğun ilgi gösterildi

Üsküdar Üniversitesi, Eğitim Kurumları Ekipman ve Teknolojileri (EKET) Fuarcılık tarafından düzenlenen 5. İstanbul Üniversite Tanıtım Günleri Fuarı’na katıldı. 22-23 Mart 2023 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Merkezinde gerçekleştirilen fuarda Üsküdar Üniversitesi, geleceğin üniversitelilerinin merak ettiği tüm sorulara cevap verdi. Fuarı Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nazife Güngör de ziyaret etti. Güngör adaylarla sohbet etti.

Üsküdar’ın yeni Rektörü Prof. Dr. Nazife Güngör üniversite adaylarını EKET Fuarı’nda yalnız bırakmadı

EKET Fuarını ikinci gününde ziyaret eden Üsküdar Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Nazife Güngör fuarla ilgili Kurumsal İletişim Daire Başkanı Tahsin Aksu ve Eğitim Kurumları Rehberlik Hizmetleri Yöneticisi Ertuğrul Tut’ tan bilgi aldı. Rektör Prof. Dr. Güngör fuara ilgi gösteren aday öğrencilerle yakından ilgilenerek bir süre sohbet edip, Üsküdar üniversite hakkında merak ettikleri soruları cevapladı.

Üsküdar Üniversitesi tercih danışmanları ve akademisyenleri adaylarla buluştu 

Üniversite ve bölüm tercihleri için üniversite adaylarına yönelik İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Merkezinde ücretsiz olarak düzenlenen EKET Fuarı’nda adaylar, Üsküdar Üniversitesi akademisyen ve tercih danışmanlarıyla 2 gün boyunca yüz yüze görüşme imkânı buldu.

Fuara katılım sağlayan akademisyen ve tercih danışmanları, üniversite adaylarına Üsküdar Üniversitesi bünyesinde yer alan bölüm, fakülte, burs imkanları ve programlar hakkında bilgi verdi.

Üniversite TV’nin Üsküdar Üniversitesi tercih danışmanlarıyla gerçekleştirdiği röportaj sırasında adaylar, fuar alanındaki dev Kız Kulesi’nin etrafında buluşarak renkli görüntüler oluşturdu.

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)