TÜBİTAK, Üsküdarlı 28 öğrencinin projesini daha destekleyecek

TÜBİTAK 2209-A 2022/2. Dönem Öğrenci Projeleri Destek Programı kapsamında Üsküdar Üniversitesi öğrencilerinin 28 projesini daha destekleme kararı aldı.

TÜBİTAK 2209-A 2022/2. Dönem Öğrenci Projeleri Destek Programı başvurusu yapılan 41 projeden Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2022/1 Dönemi Bilimsel Değerlendirme Sonuçlarına göre 28 proje desteklenmeye uygun görüldü.

Lisans öğrencilerinin araştırma kültürü kazanması, proje geliştirme, sanayi ile birlikte proje geliştirme, başvuru ve yönetim yetkinliklerini artırarak; akademik dünya ile TÜBİTAK desteği ile birlikte tanışma fırsatı buldu.

TÜBİTAK 2209-A 2022/2. Dönem Öğrenci Projeleri Destek Programı kapsamında desteklenecek öğrenci ve proje isimleri ise şu şekilde: