Üsküdarlı araştırmacılar TÜBİTAK’ ta bir başarıya daha imza attı

Üsküdar Üniversitesi araştırmacıları önemli çalışmalar yürütmeye devam ediyor. Bu bağlamda Üsküdar Üniversitesinin, TÜBİTAK 1002-C Doğal Afetler Odaklı Saha Çalışması Acil Destek Programı “Afet Sonrası Kendiliğinden Gelişen Gönüllülüğün Kaynaklarının, Potansiyellerinin ve Etkisinin Araştırılması” adlı projesi TÜBİTAK’ tan kabul aldı. Projenin koordinatörlüğünü, Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Sosyal Hizmet bölümü Dr. Öğr. Üyesi Melike Boztilki yapıyor.

Proje ekibinde ise, Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölüm Başkanı, Rektör Danışmanı Prof. Dr. İsmail Barış, Üsküdar Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü Program Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Gamze Kağan, Sakarya Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Sosyoloji Bölümü Arş. Gör. Dr. Meryem Küçük ve Dr. Çağlar Yıldırım yer alıyor.