Üsküdar Üniversitesi öğretim üyeleri “Uluslararası En iyi Diplomatlar Konferansı” na katıldı

Üsküdar Üniversitesi akademisyenleri “Uluslararası En iyi Diplomatlar Konferansı” (the Best Diplomats International Conference) na katılım sağladı. Konferans kapsamında Üsküdar Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi (İTBF) Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler (İngilizce) Bölüm Başkanı Prof. Dr. Havva Kök Arslan ve Yabancı Diller Koordinatörü Öğretim Görevlisi Dilek Batur sunum gerçekleştirdi.

En İyi Diplomatlar Genel Müdürü Mr. Fawad Konferansta; liderlik, diplomasi ve müzakere temalı “Bariyerlerin Ötesinde Diplomasi” başlıklı sunum gerçekleştirdi. Üsküdar Üniversitesi ile iş birliğini artırmayı amaçladıklarını ifade eden Mr. Fawad; “Öğrencilerimizin gelecekte İstanbul’da düzenlenecek diplomatik konferanslarına katılımı konusunda, mart ayı içerisinde Üsküdar Üniversitesini ziyaret etmek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Windsor Hotel and Convention Center 'da düzenlenen “Best Diplomats Diplomacy Beyond Barriers” etkinliğinde Prof. Dr. Havva Kök Arslan ve Dilek Batur “Liderlik, Diplomasi ve Müzakere” başlıklı bir sunum gerçekleştirdi.

Öğretim Görevlisi Elizabeth Ajala, toplantıda karşılama komitesinde görev aldı. 

Ayrıca Öğretim Görevlisi Ajala Kuala Lumpur'da gerçekleşen the Best Diplomats International Conference'da sunum yaptı.

Toplantıya Amerika Birleşik Devletleri, Azerbaycan, Sudan, Angola, Sierra Leone, Montenegro ve Trinidad gibi ülkelerin Büyükelçi ve Devlet görevlileri katılım sağladı.

Toplantıyı düzenleyen Uluslararası Örgütün Genel Müdürü Fawad Ali Langah ve ekibi, 6 Mart tarihinde Üsküdar Üniversitesini ziyaret edecek.

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)