Cezayirli Akademisyenlerden Üsküdar Üniversitesine ziyaret

Doç. Dr. Khallef Messaouda ve Dr. Khacha Nadjet’den Prof. Dr. Muhsin Konuk’a önemli ziyaret. Akademisyenler, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi bünyesinde sürdürülen projeleri gözlemlemek ve ortak proje fikirleri oluşturmak için birtakım ziyaret gerçekleştirdi.

Cezayir’in önemli üniversitelerinden Guelma University Faculty of Natural, Life Sciences, Earth and Universe Sciences bölümlerinde görev yapan Doç. Dr. Khallef Messaouda ve Dr. Khacha Nadjet Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Muhsin Konuk'u makamında ziyaret etti.

Cezayir’den gelen akademisyenler Doç. Dr. Khallef Messaouda ve Dr. Khacha Nadjet iki hafta boyunca Üsküdar Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi bünyesinde sürdürülen projeleri gözlemlemek ve ortak proje fikirleri oluşturmak için birtakım ziyaretler gerçekleştirdi.

Prof. Dr. Muhsin Konuk ziyaretten duyduğu mutluluğu ifade ederek Doç. Dr. Khallef Messaouda ve Dr. Khacha Nadjet’e nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)