Üsküdar Üniversitesi ve University of Mataram arasında iş birliği

Endonezya'da bulunan University of Mataram'dan (UNRAM) gelen heyet, İş birliği görüşmeleri kapsamında Üsküdar Üniversitesi’nde misafir edildi. University of Mataram’ın Tıp Fakültesi Dekanı MD Hamsu Kadriyan, başta olmak üzere Nöroşirürji Uzmanı Rohadi M. Rosyidi, Klinik Staj Başkanı Ilsa Hunafi ve Üsküdar Üniversitesi öğrencisi Endonezyalı iki öğrenciden oluşan ekip ziyarette bulundu. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muhsin Konuk ve beraberindeki heyet misafirleri ağırladı. İki Üniversite arasında yürütülen çalışmalara değinilerek kurumlar arasında kurulabilecek potansiyel iş birliklerine dair görüş alışverişinde bulunuldu.

İki üniversite arasında ilişkilerini geliştirmeye yönelik adımlar atıldı

University of Mataram'dan (UNRAM) gelen heyet Üsküdar Üniversitesinde misafir edildi. UNRAM’ı temsilen UNRAM Tıp Fakültesi Dekanı MD Hamsu Kadriyan, başta olmak üzere; UNRAM Nöroşirürji Uzmanı Rohadi M. Rosyidi, UNRAM Klinik Staj Başkanı Ilsa Hunafi ziyarette bulundu.

Üsküdar Üniversitesini temsilen, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muhsin Konuk, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Tunç Çatal, Yazılım Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Türker Ergüzel, Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Cihan Taştan ile Uluslararası İlişkiler Daire Başkanlığı Değişim Programları Yöneticisi Sezen Kapoğlu, Uluslararası İlişkiler Daire Başkanlığı Değişim Programları Uzmanı Yasemin Özbaş, Değişim Programları Asistanı Pınar Dokgöz ve Endonezyalı iki öğrenci toplantıya katılım sağladı.

Üniversiteler arası iş birliği sağlandı

Endonezya'da bulunan University of Mataram'dan (UNRAM) gelen heyet ile Üsküdar Üniversitesi arasında kurulabilecek potansiyel iş birliklerine dair görüşüldü. Yapılan toplantıda üniversitelerin kısa tanıtımlarının ardından, üniversitelerin bünyesinde faaliyet gösteren fakültelerde yürütülen çalışmalara dikkat çekildi.

Toplantı, Üsküdar Üniversitesi ve UNRAM arasında Memorandum of Understanding ikili anlaşma imzalanması ve hediye takdimi ile son buldu.

Heyet daha sonra Üsküdar Üniversitesini de gezdi.

Muhabir: Ebranur Özdemir / ÜHA

Fotoğraf: Elifnur Öztürk / ÜHA