Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü 3. Sınıf öğrencileri ‘Trafik ve Güvenli Sürüş Teknikleri’ dersi kapsamında İş Sağlığı ve Güvenliği Öğr. Gör. Özgür Şener öncülüğünde Formula 1 pistinin bulunduğu İstanbul Park’a teknik bir gezi gerçekleştirdi.
İçerik
İSG Öğrencileri şimdi de Formula 1 pistinde

“Güvenli sürüş eğitimlerini yerinde gözlemledik”
İSG Bölüm başkanı Dr. Öğr. Üyesi Rüştü Uçan önderliğinde gerçekleştirilen gezide Sağlık Bilimleri Fakültesi İş Sağlığı ve Güvenliği Öğr. Gör. Özgür Şener, yol trafik güvenliğinin en önemli parçalarından biri olan sürücülerin güvenli sürüş eğitimlerini yerinde gözlemleme fırsatı bulduklarından bahsetti.

Şener; “HED Akademi ve Intercity Akademi' nin misafirliğinde, Üsküdar Üniversitesi organizasyonu ile İstanbul Park’taydık. Yol trafik güvenliğinin en önemli parçalarından biri olan sürücülerin güvenli sürüş eğitimlerini yerinde gözlemledik. Ders gezimizin çok güzel ve özel sürprizi Traktör Müzesi, Klasik Arabalar Müzesi ziyaretlerimiz de çok keyifliydi.” şeklinde konuştu.

Ziyaret, toplu fotoğraf çekilmesinin ardından sona erdi.
Paylaş
Sizi Arayalım
Diğer Haberler
- Prof. Dr. Reşat Öngören: “Peygamberler ve velîler bile Hak ve hakikatle buluşmadan önce yalnızlık yaşıyor!”
- Bayramda et tüketimi günlük 150 gramı geçmemeli!
- Prof. Dr. Nevzat Tarhan: “Aileyi yıkan sorunları düzeltmeden aileyi güçlendiremeyiz”
- Prof. Dr. Nevzat Tarhan: “Okul şiddetine karşı erken sinyaller doğru okunmalı”
- Kurban kesimini mutlaka işi bilen kasaplar yapmalı!

