Prof. Dr. Nesrin Kartal Özer Kore’ de uluslararası sempozyumlara katılım sağladı

Üsküdar Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nesrin Kartal Özer, Güney Kore’de düzenlenen The Korean Academy of Science and Technology’nin 53. Sempozyumuna katıldı. Özer ayrıca ‘New Insights on the Landscape of Redox Signaling in Human Diseases’ ve Seoul National University tarafından düzenlenen ‘New Paradigm for Research on Oxidative Stress&Inflammation’ etkinliklerinde davetli konuşmacı olarak yer aldı.

Güney Kore’de düzenlenen, dünyanın saygın bilim insanlarının konuşmacı olarak katıldığı sempozyumda karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Prof. Dr. Nesrin Kartal Özer, Seoul-Kore’de gerçekleşen The Korean Academy of Science and Technology’nin 53. Sempozyumu ‘New Insights on the Landscape of Redox Signaling in Human Diseases’ e davetli konuşmacı olarak katılım sağladı. Özer, sempozyumda 'High Cholesterol Induced Endoplasmic Reticulum Stress Signaling: Role in the Progression of Cardiovascular Diseases' başlıklı bir konuşma gerçekleştirdi.

Öte yandan Seoul National University tarafından Güney Kore’de düzenlenen SFRR-Asia 2022 ‘New Paradigm for Research on Oxidative Stress&Inflammation’ toplantısına davetli olarak katılım sağlayan Prof. Dr. Nesrin Kartal Özer, oturum başkanlığını yaptığı toplantıda ‘Cholesterol impact on cellular stress promoting nonalcoholic steatohepatitis’ başlıklı bir de konuşma yaptı.